Au început înscrierile pentru cursurile de limbi străine din sesiunea de toamnă. Până pe 10 septembrie 2014 te poţi înscrie la cursurile de grupă (5 – 7 cursanţi) care vor avea loc după-amiaza, seara sau în weekend (sâmbăta). Alege un curs de engleză, germană, franceză, spaniolă, portugheză, japoneză sau rusă şi învaţă o limbă străină cu entuziasm.

Cele mai vorbite limbi străine în UE

„Cele mai vorbite cinci limbi străine în Uniunea Europeană sunt engleza (38%), franceza (12%), germana (11%), spaniola (7%) şi rusa (5%)”, potrivit unui Eurobarometru cu tema „Europenii şi limbile lor”, publicat de Comisia Europeană în 2012. Totodată, acelaşi studiu arată că 88% dintre europeni consideră foarte importantă cunoaşterea unei limbi străine.

cover_site_toamna_2014Începând din 22 septembrie 2014, la sediul A_BEST vor avea loc noi cursuri de limbi străine, în sistem grupă (5 – 7 cursanţi), pentru diferite niveluri de studiu (începător, pre-intermediar şi intermediar). Cursurile de limbi străine A_BEST pun accent pe o metodă de predare modernă, şi anume cea comunicativă, în care cursanţii participă la discuții, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc. Scopul este ca aceştia să îşi dezvolte abilităţile de a folosi cu succes cunoştinţele acumulate, în diverse contexte sociale, formale sau informale.

Cursurile vor fi susţinute de traineri absolvenţi ai facultăţilor de profil şi care au experienţă în predarea limbilor străine persoanelor adulte.

Beneficiile cursurilor A_BEST:

Dacă te înscrii la unul din cursurile pe care A_BEST le va derula din această toamnă, ai următoarele beneficii:

  • este uşor să ajungi la cursuri: loc de desfăşurare ultracentral (Piaţa Romană, B-dul Dacia, nr 39, etaj. 2, lângă ASE, la 2 min de Metrou Piaţa Romană);
  • orar flexibil: cursurile au loc după-amiaza, seara sau în weekend (sâmbăta);
  • cursuri pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;
  • grupe restrânse, de 5 – 7 cursanţi, pentru eficienţa predării.

Informaţii complete despre programarea cursurilor de limbi străine, în funcţie de limbaj şi nivelul de studiu, puteţi găsi în linkurile de mai jos:

Cursuri limba engleză

Cursuri limba germană

Cursuri limba franceză

Cursuri limba spaniolă

Cursuri limba rusă

Cursuri limba portugheză

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0762.274.914 sau la adresa de e-mail office@abest.ro, iar locurile sunt limitate.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei peste cinci ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil. Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.