Cine sunt beneficiarii cursurilor?

cursuri limbi strainePersoanele adulte interesate să îşi îmbunătăţească capacitatea de a se exprima într-o limbă străină (engleză, germană, franceză, portugheză, rusă, română pentru străini), într-un mediu de afaceri, fie în cadrul întâlnirilor de socializare, fie cu ocazia diverselor prezentări, comunicări telefonice, via e-mail etc.

Metoda de predare:

În predarea cursurilor de limbi străine se adoptă o abordare comunicativă, scopul fiind dezvoltarea abilităţilor cursanţilor de a folosi cu succes cunoştinţele acumulate, în diverse contexte sociale, formale sau informale. Se pune accentul pe fluenţa studenţilor, sesiunile de training bazându-se pe comunicare: discuţii, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc.

Avantajele cursurilor de limbi străine A_BEST:

Este uşor să ajungi la cursuri:

Loc desfăşurare ultracentral (Piaţa Romană, B-dul Dacia, nr 39, etaj. 2, lângă ASE, la 2 min de Metrou Piaţa Romană) – click aici pentru hartă;

Orar dedicat persoanelor ocupate: seara, de la 6.30 pm/ în weekend;

Cursuri pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;

Grupe restrânse, omogene, de 5-7 cursanţi, pentru eficienţa predării.

Pentru a consulta Calendarul Cursurilor din perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014 şi pentru a cunoaşte trainerii care vor preda cursurile, click aici.