În perioada decembrie 2012 – februarie 2013, Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de limba engleză (nivel mediu) şi de limba germană (nivel începător/ începător plus), în sistem individual/ pereche/ mini-grupă. Adulţii interesaţi se pot înscrie la cursurile de limba engleză sau germană, care vor avea loc la noul sediu A_BEST, situat în zona Piaţa Romană – ASE, la adresa: B-dul Dacia, nr 39, etajul 2.

Cursuri A_BEST de limba engleză

Engleza este cea mai răspândită limbă străină la nivel global. Există peste 400 de milioane de vorbitori nativi şi peste 700 de milioane de persoane care cunosc limba engleză, conform enciclopediei Ethnologue.

Cei interesaţi să îşi îmbunătăţească capacitatea de a se exprima în limba engleză, fie că este vorba de un limbaj general, fie pentru a putea comunica într-un mediu de afaceri, se pot înscrie la cursurile de engleză, pentru nivel mediu, predate de echipa de traineri A_BEST, la noul său sediu din zona Piaţa Romană-ASE (adresa: B-dul Dacia nr 39, etajul 2).

Cursurile de limba engleză, nivel mediu, în sistem mini-grupă, se vor derula în perioada 5 decembrie 2012 – 6 februarie 2013. Şedinţele de training au loc de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi miercuri, între orele 18.30 – 20.30.

Cursuri A_BEST de limba germană

În prezent, limba germană este una dintre cele mai vorbite zece limbi la nivel mondial, potrivit statisticilor Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO). De asemenea, această limbă este extrem de utilizată în domeniul ştiinţei şi al tehnologiei.

Persoanele care şi-au propus să înveţe limba germană sunt aşteptate să se înscrie la cursurile pentru nivel începător/ începător plus, în sistem mini-grupă, care vor avea loc la noul sediu A_BEST, situat în zona Piaţa Romană – ASE. Cursurile de limba germană, nivel începător/ începător plus, în sistem mini-grupă, se vor derula în perioada 6 decembrie 2012 – 7 februarie 2013. Şedinţele de training au loc de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi joi, între orele 18.30 – 20.30.

Alege varianta de studiu care ţi se potriveşte

Adulţii care vor să se înscrie la cursurile de limba engleză/ germană au de ales între două variante de studiu. Mai exact, cursanţii pot participa la cursurile deschise standard, care sunt organizate în sistem mini-grupă, conform unui orar prestabilit, fix. Totodată, viitorii participanţi la şedintele de training mai au la dispoziţie cursurile personalizate, de durată scurtă, medie sau lungă, în regim intensiv sau standard. Acestea se pot desfăşura fie individual, fie în sistem pereche/ mini-grupă, conform unui orar de comun acord stabilit, cu un înalt grad de flexibilitate.

Totodată, cursurile pot avea loc la sediul companiei în care cursantul îşi desfăşoară activitatea. Astfel, adulţii care lucrează într-un mediu dinamic de afaceri îşi pot alege orarul, perioadele de vacanţă şi colegii!

Traineri bine pregătiţi, predare interactivă

Echipa A_BEST este formată din traineri foarte bine pregătiţi, cu experienţă în predarea limbilor străine pentru adulţi. Aceştia folosesc o metodă de predare interactivă, iar cursanţii care se înscriu la cursurile deschise de limba engleză/ germană vor primi, periodic, o serie de teste, prin care pot măsura rezultatele acumulate pe parcursul şedinţelor de curs. Se oferă cursanţilor atât suporturi de curs, cât şi materiale de lucru personalizate gratuite, care să-i ajute să înveţe mai uşor. Mai mult decât atât, atmosfera din timpul sesiunilor de curs este una relaxată, care încurajează interacţiunea.

Mai multe informaţii despre cursurile de limba engleză/germană, precum şi despre tarifele şi discount-urile practicate pentru şedinţele de training, găsiţi aici.

Pentru înscrieri rapide, ne puteţi suna la 0762.274.914 sau ne puteţi contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.