Sâmbătă, 17 noiembrie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST a sărbătorit patru ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, echipa A_BEST s-a reîntâlnit,  împreună cu trainerii şi colaboratorii săi, într-un cadru relaxant, cu dorinţa de a povesti despre realizările care au marcat anul 2012, dar şi pentru a împărtăşi din planurile de viitor ale companiei A_BEST.

O retrospectivă nelipsită de surprize

Cea de-a patra ediţie aniversară A_BEST a debutat cu o scurtă retrospectivă, care a marcat principalele realizări ale centrului de limbi străine în anul 2012. Cu această ocazie, Aura Ipate, Directorul General A_BEST, a mulţumit tuturor participanţilor la eveniment şi a vorbit despre acţiunile pe care A_BEST le pregăteşte în viitor.

În cadrul evenimentului, a fost anunțată și lansarea programului A_BEST Kids, care are ca scop organizarea de cursuri de limbi străine pentru copiii de diferite vârste, cu începere din anul 2013. Totodată, a fost prezentat și noul sediu A_BEST, situat în zona Piaţa Romană – ASE.

Ca la fiecare ediţie de sărbătoare, şi anul acesta, A_BEST a acordat distincţii aniversare trainerilor şi traducătorilor care s-au remarcat prin activitatea lor şi care au contribuit la dezvoltarea proiectelor lingvistice pe care echipa A_BEST le-a demarat până în prezent. Printre aceştia se numără şi Liliana Anton, trainer colaborator de limba engleză, în cadrul A_BEST. Liliana Anton s-a declarat încântată de evenimentul la care a participat şi a afirmat că: „este o ediţie aniversară interesantă sub multe aspecte. În primul rând, din punct de vedere profesional, pentru că a fost o trecere în revistă a principalelor momente ale A_BEST, dar şi din punct de vedere relaţional – pentru că acest eveniment a demonstrat practic că echipa A_BEST este formată din persoane competente, care au o relaţie foarte bună, care pot socializa şi care se pot exprima într-un registru emoţional, într-un sens pozitiv.” Liliana Anton ne-a mai spus: „…mi-a făcut plăcere să particip la aniversare şi să fac parte şi eu din această echipă tânără, plină de entuziasm şi energie, care îşi propune obiective măreţe şi care sunt convinsă că va avea succes sub multe aspecte în anii ce vor urma, chiar dacă aceşti ani reprezintă pentru noi toţi o provocare.” De altfel, întâlnirea aniversară A_BEST s-a încheiat cu o sesiune de networking, care le-a oferit tuturor invitaţilor prilejul de a se cunoaşte mai bine.

Sesiune de networking intensă…

Cea de-a patra aniversare A_BEST s-a desfăşurat într-o atmosferă degajată, în care invitaţii au socializat şi au avut ocazia de a dezbate pe larg, alături de Aura Ipate, proiectele pe care A_BEST le va derula anul viitor. Dintre acestea, cea mai recentă iniţiativă a centrului, A_BEST Kids, a stârnit interesul celor mai mulţi dintre colaboratorii A_BEST. Totodată, evenimentul aniversar, care a marcat patru ani de la înfiinţarea centrului de limbi străine, a reprezentat şi un prilej pentru trainerii şi traducătorii mai vechi ai centrului de a-i cunoaşte pe noii colaboratori, care au ales să se alăture echipei A_BEST.

Despre A_BEST                                     

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei patru ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil.

Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.