Susţinerea unui interviu în limba engleză este deseori o provocare pentru orice persoană care îşi doreşte să aibă şanse de reuşită cât mai mari, fie că este vorba de obţinerea unui loc de muncă într-o companie multinaţională, fie de o bursă pentru studii în străinătate. În acest sens, pregătirea dinaintea interviului este importantă, pentru că îi poate ajuta pe viitorii candidaţi să aibă o atitudine relaxată şi să îşi construiască un discurs fluent în limba engleză, care să le evidenţieze aptitudinile.

Persoanele interesate să îşi îmbunătăţească prestaţia la un interviu în limba engleză se pot înscrie la cursul studiu„English for Interviews” pe care echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST îl derulează, în perioada aprilie-mai 2013, la sediul său din B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piaţa Romană, lângă ASE). Cursul pune accent atât pe elementele verbale ale interviului în limba engleză (ton, dicţie, pronunţie), cât şi non-verbale (gestică, mimică, limbajul trupului).

„Cursul se adresează celor care au nevoie de sfaturi practice pentru prezentarea la un interviu în limba engleză. Prin acest training lingvistic ne propunem să oferim câteva ore de pregătire care să îi ajute pe viitorii cursanţi să se comporte cât mai natural la interviu. Cursanţii vor simula situații de interviu reale, care să acopere structura frazei, noţiuni de vocabular şi grade de formalitate”, a declarat Nicoleta Stroie, Coordonator Cursuri Corporate la Centrul de Limbi Străine A_BEST.

Tematicile pe care trainerii A_BEST le vor aborda în cadrul cursului „English for Interviews” sunt: „Cum să ne pregătim înainte de interviu”, „Ce să spunem şi mai ales să NU spunem în timpul interviului”, „Ce facem după interviu”, „Cum să structurăm eficient discursul în engleză”, „Ce timpuri şi structuri gramaticale sunt recomandate” şi „Sfaturi punctuale, simulări, studii de caz”.

Cursul „English for Interviews” se desfăşoară în sistem individual şi cumulează 10 ore de curs, structurate în cinci şedinţe. Pentru înscrierea la curs este necesară cunoaşterea limbii engleze la un nivel mediu (B1/ B2, conform CEF). De asemenea, fiecare persoană care se înscrie la curs va beneficia de revizuirea CV-ului în limba engleză.

Înscrieri la adresa de email  office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762.274.914.