În perioada ianuarie-martie 2013, Centrul de Limbi Străine A_BEST pune la dispoziţia companiilor cursuri de limbi străine şi de limba română pentru străini, cu un orar flexibil, programul de training bazându-se pe preluarea de elemente din domeniul în care activează cursanţii (bancar, marketing, vânzări, HR, PR etc).  De asemenea, la finalul şedinţelor de pregătire, cursanţii din companii îşi vor putea evalua cunoştinţele de limbă străină prin susţinerea unor teste practice, în urma cărora pot obţine un certificat cu recunoaştere internaţională, A_BEST oferind astfel un training lingvistic complet, cu un grad înalt de motivare a participanţilor.

Servicii lingvistice complete pentru companii

Centrul de Limbi Străine A_BEST are o experienţă de peste patru ani pe piaţa cursurilor corporate şi oferă pachete de cursuri de limbi străine variate (engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă/ română pentru expaţi), punându-se la dispoziţia companiilor servicii lingvistice de top, susţinute de un sistem de investiţii avantajos.

1175999_black_notebook_with_pencilCursurile corporate A_BEST de limbi străine, limbaj general sau specializat, în sistem individual/ mini-grupă, au ca obiectiv dezvoltarea abilităţilor lingvistice ale cursanţilor, care vor fi puşi în situaţia de a utiliza limba ţintă în cadrul întâlnirilor de afaceri, cu ocazia diverselor prezentări/ comunicări telefonice/ via e-mail, cu partenerii de afaceri.

Printre avantajele cursurilor A_BEST se numără: excelenţa în predare, rigurozitatea etapizării în derularea cursurilor şi un program de training complet, prin care cursanţii din companii pot susţine examene internaţionale, după cum urmează:

– gratuit, câte o testare LCCI (London Chamber of Commerce and Industry – International Qualification from EDI) –  English for Business – Reading and Writing, la fiecare 10 persoane incluse în programul de training corporate, in-house, la limba engleză, în cazul cursurilor contractate până la 28.02.2013;

– gratuit, câte o testare ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Foreign Languages) – Reading and Writing, la fiecare 10 persoane incluse în programul de training corporate, in-house, la limba germană/ franceză/ română pentru străini, în cazul cursurilor contractate până la 28.02.2013.

A_BEST, centru acreditat pentru susţinere de testări internaţionale

Centrul de Limbi Străine A_BEST a primit de-a lungul timpului acreditări pentru organizarea unor testări cu recunoaştere internaţională. Astfel, în 2009, A_BEST a fost acreditat LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) – International Qualifications from EDI, putând desfăşura la sediul său testări LCCI (English for Business, English for Tourism, JETSET etc). Examenele LCCI sunt recunoscute la nivel internaţional şi sunt folosite ca instrumente de angajare de către companiile din întreaga lume. De asemenea, în septembrie 2012, A_BEST a primit acreditare ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages), candidaţii putând susţine examene pentru obţinerea certificatelor ECL, la limbile: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, română, portugheză, rusă. Denumit şi „paşaport lingvistic”, certificatul ECL este util celor care doresc să îşi facă studiile în străinătate, celor care şi-au propus să lucreze în domeniul cercetării sau să obţină un loc de muncă în ţările din Europa sau din lume.

Mai multe informaţii despre oferta şi avantajele cursurilor noastre corporate, găsiţi aici.

Totodată, A_BEST organizează în mod frecvent şi cursuri open, la sediul companiei din Piaţa Romană, B-dul Dacia nr. 39, Calendarul putând fi accesat aici.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.