A_BEST se implică pentru al doilea an consecutiv în campania Fundației INOCENȚI de susținere a copiilor defavorizați, înainte de începerea anului școlar.

În perioada 12 august – 15 septembrie 2013, în  beneficiul copiilor incluși în programul de prevenire a eșecului școlar  (București și Ilfov ) – „Centrele de suport educațional București și Glina” –  (pentru elevi înscriși în clasele 0-IV),  Centrul de Limbi Străine A_BEST derulează mini-campania intitulată „Ghiozdănelul vesel! Umple un ghiozdan cu rechizite și astfel,  o inimioară de copil –  cu  multă veselie!”. Trainerii, cursanții, traducătorii, clienții și partenerii A_BEST sunt invitați să contribuie cu diverse obiecte  școlare, pentru sălile de clasă și de joc, căci – după încheierea vacanței de vară – copiii vor avea nevoie de cât mai multe cărți, caiete, rechizite, jocuri educative, hărți, mici produse de igienă (șervețele umede, săpun de mâini) etc.

În plus, echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST susține și celelalte metode simple, dar eficiente prin care oricine poate oferi o mână de ajutor copiilor INOCENȚI, de-a lungul anului școlar:

–      Alătură-te echipei de voluntari din cadrul Fundației INOCENȚI!

–      Fii suporter! Donează periodic! https://inocenti.ro/?pagina=22

–      Organizează un mic eveniment între prieteni sau o seară caritabilă în sprijinul Fundației INOCENȚI!

Fundația INOCENȚI a fost înființată în anul 1990, sub numele de Romanian Children’s Relief (RCR), fără caracter politic sau religios, cu scopul de a sprijini copiii și familiile defavorizate din România. Din anul 1998, Fundația INOCENȚI este înregistrată legal în România, iar în prezent desfășoară programe în București, Bistrița și Cluj, prin care sprijină peste 2000 de copii aflați în dificultate:

  • „Viața Copilului” – București, Bistrița, Cluj-Napoca
  • „Eu și familia mea” – Bistrița
  • „Educație timpurie”/ „Program educațional” – București, Bistrița
  • „Educație timpurie pentru copii cu deficiențe” – Bistrița
  • „Integrare școlară și socială a copiilor rromi” – București, Bistrița
  • „Centrele de suport educațional” – București și Glina
  • „Olimpiada Inocenților” – Bistrița.

Mai multe despre programele Fundației INOCENȚI puteți afla accesând site-ul www.inocenti.ro sau vizitând pagina de Facebook https://www.facebook.com/InocentiRCR.

Contact Centrul de Limbi Străine A_BEST:

Aura Ipate – Director General: aura.ipate@abest.ro; 0762.274.913;

Contact INOCENȚI:

Ioana Ștefănescu – Office Manager:  ioana.stefanescu@inocenti.ro;  0741.754.040;

Valentina Maghirescu – Director Dezvoltare:  valentina.maghirescu@inocenti.ro; 0751.242.282.