Vara aceasta, Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează prima ediţie A_BEST Summer School, un program intensiv de învăţare a limbii engleze pentru persoanele adulte. Timp de o săptămână, participanţii pot lua parte la cursuri intensive de limba engleză,  se pot înscrie la ateliere tematice de business şi pot interacţiona cu un trainer nativ în cadrul cluburilor de conversaţie. În plus, viitorii cursanţi pot alege între cele două perioade în care Şcoala de Vară are loc: 22-26 iulie sau 26-30 august 2013.

Cursuri intensive de limba engleză pentru afaceri, în prima parte a zilei

În cadrul primei ediţii a Şcolii de Vară, cursanţii au ocazia să studieze intensiv limba engleză la sediul A_BEST din B-dul Dacia, nr. 39 (Piața Romană). Se pot înscrie persoanele care cunosc limba engleză la un nivel pre-intermediar sau intermediar, programul urmărind ca pe parcursul cursurilor şi atelierelor practice, cursanţii să îşi perfecţioneze abilitatea de a comunica în limba engleză.

Participanţii la cursurile Școlii de Vară vor fi grupaţi în funcţie de nivelul la care cunosc limba engleză, iar sesiunile de curs se vor derula intensiv (6 ore zilnic), pe parcursul unei săptămâni, de luni până vineri, între orele 09.00 – 12.00. În cadrul şedinţelor de curs, trainerii A_BEST vor aborda diferite teme: gramatică, vocabular, conversaţie, elemente de cultură şi civilizaţie etc.

Ateliere tematice şi cluburi de conversaţie, în partea a doua a zilei

În partea a doua a programului A_BEST Summer School, cursanţii se pot înscrie la ateliere tematice de business şi pot lua parte la cluburi de conversaţie care se vor derula zilnic, între orele 14.00 – 17.00. Atelierele practice sunt organizate pe tematici, în funcţie de mai multe domenii (HR, Customer Care, Finance, Marketing, Sales, Legal etc), care se pot aplica activităţii pe care cursanţii o desfăşoară.

În ceea ce priveşte cluburile de conversaţie, acestea oferă cursanţilor un bun prilej de a dezbate subiecte legate de timpul liber, personalităţi, tradiţii şi obiceiuri, etica de business din România comparativ cu o ţară anglofonă etc, discuţiile având loc cu un trainer nativ.

La sfârşitulul programului, vor fi acordate diplome de participare.

Modalitatea de înscriere

Înscrierile pentru A_BEST Summer School se pot face până la data de 10 iulie 2013, pentru sesiunea din iulie, respectiv 15 august, pentru sesiunea din august a programului de pregătire. Persoanele din Bucureşti sau din provincie, care vor să se înscrie la cursurile A_BEST Summer School trebuie să urmeze o serie de paşi:

– să susţină o testare iniţială pentru stabilirea nivelului la care cunosc limba engleză, ce se poate face direct la sediul A_BEST, cu o programare telefonică în prealabil;

– să completeze o fişă de înscriere;

– să achite integral cursul în perioada aferentă înscrierilor, pentru a-şi rezerva locul.

Plata şi discount-uri

Persoanele care vor să se înscrie la A_BEST Summer School trebuie să achite suma de 650 RON (TVA inclus), care acoperă costul tuturor evenimentelor derulate în cadrul programului. Se poate beneficia de discount, după cum urmează:

– 10% reducere în cazul a cel puţin 2 persoane care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.

*** Locul este rezervat numai după achitarea integrală a cursului în perioada aferentă înscrierii.

Mai multe detalii despre orar, tarife şi modalitatea de înscriere la A_BEST Summer School puteţi găsi aici.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine pentru adulţi – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limbi străine pentru copii; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.