Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează pe 26 februarie 2015 cea de-a doua ediţie a seminarului „Limba română, pe agenda expaţilor”. Evenimentul găzduit de Librăria Bastilia din Bucureşti se adresează în special directorilor şi specialiştilor de resurse umane din companiile multinaţionale.

Invitatie_seminar_expatiSeminarul îşi propune să sublinieze importanţa investiţiilor în programe de training şi cursuri de limba română pentru expaţi, în contextul numărului tot mai mare de companii multinaţionale cu management străin. De asemenea, evenimentul are scopul de a evidenţia creşterea interesului din partea departamentelor de training din companii cu privire la achiziţionarea de programe de pregătire lingvistică pentru expaţi. Spre exemplu, la A_BEST, în anul 2014 a fost înregistrată o creştere de aproximativ 20 % a solicitărilor pe acest segment (cursuri limba română pentru străini), în comparaţie cu anul 2013.

Guest speaker în cadrul seminarului „Limba română, pe agenda expaţilor” va fi Geert Jan Buisman, Adviseur International Public Affairs la Ambasada Regatului Ţărilor de Jos, care va susţine un discurs pe tema „Experienţa de expat în sala de curs.” Totodată, Aura Ipate, General Manager la Centrul de Limbi Străine A_BEST va vorbi despre „Integrarea expaţilor în mediul de afaceri românesc, prin programele de training lingvistic.”

Seminarul va include şi un moment interactiv, reprezentat de susţinerea unei secvenţe demonstrative dintr-o lecţie de limba română pentru expaţi, câţiva participanţi urmând să joace rolul cursanţilor.

Peste 30 participanţi la prima ediţie a seminarului

La prima ediţie a evenimentului „Limba română, pe agenda expaţilor”, care a avut loc pe 27 februarie 2014 au participat peste 30 de invitaţi, printre care directori de companii, specialişti din domeniul resurselor umane şi studenţi ai Academiei de Studii Economice București – Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine). Mai multe informaţii despre seminar puteţi găsi aici.

Organizator: Centrul de Limbi Străine A_BEST

Parteneri: Ambasada Regatului Ţărilor de Jos, Librăria Bastilia, Femei în Afaceri, EnRose, Franco – Jobs.com, Restaurant Messa, FABIZ, 168 Sport Station, OPEN 4 Business.

Despre A_BEST                                   

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei peste şase ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil. Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.