În perioada 20.02.2013 – 15.04.2013, Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează, la sediul său din zona Piața Romană, cursuri de limba germană, limbaj general, nivel începător, în sistem grupă. Astfel, adulţii interesaţi să pună bazele comunicării în limba germană se pot înscrie la şedinţele de pregătire, unde vor avea ocazia să interacţioneze cu o echipă de traineri pro-activi şi dedicaţi. În plus, A_BEST a pregătit pentru viitorii cursanţi materiale de lucru gratuite, dar şi discounturi atractive.  

Cursuri de limba germană cu orar flexibil

1275249_study_tablePersoanele interesate să înveţe să comunice în limba germană se pot înscrie la cursurile pentru nivel începător, în sistem grupă, ce se vor derula în perioada 20.02.2013 – 15.04.2013. Şedinţele de training au loc de două ori pe săptămână, luni şi miercuri, între orele 18.30 – 20.30. De asemenea, A_BEST organizează şi cursuri de limba germană pentru nivel începător plus, în sistem grupă, care vor avea loc în perioada 20.02.2013 – 10.04.2013, luni şi miercuri, între orele 08.00 – 09.30.

Adulţii care se încriu la cursurile de limba germană pentru începători/ începători plus au următoarele BENEFICII:

–          gratuitatea primei şedinţe de curs;

–          suporturi de curs (manual, fişe de lucru) gratuite;

–          sisteme de discount avantajoase (ex.: 5% pentru colegii de serviciu; 10% pentru studenţi);

–          un ghid de Conversaţie Român-Englez-Francez-German gratuit, în format electronic, care poate fi folosit în orice călătorie.

Traineri dedicaţi, predare interactivă

Echipa A_BEST este formată din traineri foarte bine pregătiţi, cu experienţă în predarea limbilor străine pentru adulţi. Aceştia folosesc o metodă de predare interactivă, iar persoanele care se înscriu la cursurile de limba germană vor primi, periodic, o serie de teste, prin care pot măsura rezultatele acumulate pe parcursul şedinţelor de curs. Mai mult decât atât, atmosfera din timpul sesiunilor de curs este una relaxată, care încurajează interacţiunea.

Cursurile de limba germană, nivel începător/ începător plus, în sistem grupă, au loc la sediul A_BEST situat pe B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2, zona Piaţa Romană, lângă ASE.

Pentru înscrieri ne puteţi contacta la numărul de telefon 0762.274.914 sau la adresa de e-mail office@abest.ro

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.