Echipa A_BEST a pregătit  premii speciale ce vor fi oferite participantelor la petrecerea „Together for Christmas”, un eveniment organizat de comunitatea Femei în Afaceri,  în cadrul căruia Centrul de Limbi Străine A_BEST este partener.

Sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej pentru a face daruri. Participantele la petrecerea „Together for Christmas”, organizată de comunitatea Femei în Afaceri, în data de 18 decembrie 2012, au şansa de a câştiga premiile A_BEST. Se oferă trei locuri la un workshop de limba engleză pentru afaceri, dar şi un loc la pre-testarea Cambridge BEC Vantage, în februarie 2013. 

„Cu această ocazie, Centrul de Limbi Străine A_BEST se alătură din nou comunităţii Femei în Afaceri pentru a sărbători finalul de an, dar şi pentru a contribui la dezvoltarea unei comunităţi de „business la feminin”, din care fac parte femei antreprenor de succes!”, susţine Aura Ipate, Director General A_BEST.

Cadouri A_BEST, la petrecerea  „Together for Christmas”

Centrul de Limbi Străine A_BEST a pregătit cadouri pentru invitatele ce vor lua parte la „Together for Christmas”, petrecerea de final de an organizată de comunitatea Femei în Afaceri. Premiile A_BEST constau în trei locuri la workshop-ul de limba engleză pentru afaceri „Writing Business E-Mails”, care va avea loc vineri, 1 februarie 2013, între orele 16.30 – 20.30, la sediul A_BEST. Participantele la workshop vor putea să îşi dezvolte abilităţile de comunicare în limba engleză de afaceri, atunci când folosesc e-mailul. De asemenea, echipa A_BEST mai are un premiu pentru invitatele „Together for Christmas”, oferind posibilitatea de a participa la o pre-testare Cambridge BEC Vantage, ce va avea loc în perioada 11-15 februarie 2013, la sediul nostru. Pre-testarea reprezintă o etapă importantă în pregătirea examenului propriu-zis şi se adresează persoanelor care cunosc limba engleză la un nivel intermediar.

A_BEST, partener Femei în Afaceri

A_BEST susţine, în calitate de partener, evenimentul „Together for Christmas”, ce va avea loc marţi, 18 decembrie 2012, şi care va premia cele mai interesante business-uri din comunitatea Femei în Afaceri. Tot în cadrul evenimentului va fi desemnat şi cel mai apreciat speaker al anului 2012, votat de membrele Femei în Afaceri, cărora li s-a alăturat, din această toamnă, şi Aura Ipate, Director General A_BEST.

Evenimentul „Together for Christmas” este şi un prilej pentru socializare, invitatele având oportunitatea de a cunoaşte femei ce conduc business-uri diferite. De asemenea, ele vor participa la tombole cu premii speciale.

Nu este pentru prima dată când A_BEST ia parte la proiectele organizate de comunitatea Femei în Afaceri. În toamna acestui an, Directorul General A_BEST, Aura Ipate s-a alăturat acestei comunităţi dinamice, prin participarea la întâlnirile “Meet the WOMAN!”, un proiect de „business networking la feminin”, care a reunit femei-lider ce au atins excelenţa în profesia lor.

Mai multe informaţii despre evenimentul „Together for Christmas” găsiţi aici.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST: 

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.