Romanian Software susţine Fundaţia Inocenţi şi se aliază pe 6 iulie 2013 la startul Swimathon Bucureşti, eveniment de atragere de fonduri pentru proiecte şi cauze din comunitatea locală.

O echipă de cinci înotători, angajaţi ai companiei Romanian Software, vor concura în cadrul evenimentului de la Bucureşti, pentru a susţine Programul de prevenire a eşecului şcolar în Bucureşti şi Ilfov desfăşurat de Fundaţia Inocenţi.

Fondurile strânse prin donaţiile susţinătorilor vor acoperi costurile de funcţionare pentru două centre educaţionale ale Fundaţiei Inocenţi, desfăşurate în cadrul Şcolii Gimnaziale nr. 31 din Bucureşti şi Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Bobeşti, Glina (Ilfov).

Orice sumă poate fi donată prin intermediul Fundaţiei Comunitare Bucureşti şi a platformei oferite de www.swimathonbucuresti.ro. De asemenea,  se pot face donaţii la evenimentul din 6 iulie 2013 de la Bazinul Olimpic exterior al Complexului Sportiv Naţional Lia Manoliu, participanţii având astfel ocazia de a încuraja echipa de înotători şi, totodată, de a contribui, prin aceste sume de bani, la oferirea unor condiţii optime de şcolarizare pentru copiii susţinuţi de Fundaţia Inocenţi.

Formularul de înscriere pentru susţinerea echipei Romanian Software, care concurează pentru sprijinirea proiectului Fundaţiei Inocenţi, poate fi accesat aici.

Pentru detalii privind acest eveniment, echipa, campania de CSR sau alte informaţii puteţi contacta pe: Cristina Simiona (Romanian Software): +4 0725 750 754 sau Constanţa Dumitrescu (Fundatia Inocenti): +4 0722 893 969

www.inocenti.ro / www.rcr.org / https://hrp.ro/