– tema Conferinței A_BEST “Ascensiunea în Mediul de Business prin Limbile Străine”, ediția a VII-a

A_BEST , unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din România, organizează în data de 05 Mai 2022, de la orele 18.00, la Palatul Noblesse, din București, Conferința „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ed. a VII-a, în colaborare cu nume valoroase din mediul de afaceri. Acest eveniment se adresează profesioniştilor de resurse umane din companiile multinaționale, managerilor din companii, precum și antreprenorilor.

Apartenența la o lume globală de business prin limbile străine, remote work & digitalizare, misiunea marca A BEST pentru România, de peste 13 ani, în cifre:

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, de-a lungul celor peste 13 ani de activitate pe piața de profil, aproximativ 400 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transport, banking, IT&C, BPO, TELECOM, asigurări, turism etc, instituții, ambasade etc).

În ultimii 5 ani, echipa A_BEST a livrat peste 40.000 de ore de cursuri corporate de limbi străine, cu preponderență de limba engleză, franceză și germană, dintre care aproximativ 18.000 de ore în perioada de pandemie, integral online.

De ce să investești în cursuri de limbi străine pentru angajatii tăi?

Studiul PIMLICO (Promoting, Implementing, Mapping Language and Intercultural Communication Strategies in Organisations and Companies) efectuat în 20 de state membre ale UE subliniază creşterea cu 10-25% a vânzărilor în cazul companiilor care au o strategie coerentă privind limbile străine.

Continuăm misiunea noastră de globalizare a mediului de afaceri românesc

“Onorăm eforturile companiilor ce au investit în cursuri de limbi străine alături de A_BEST și, de asemenea, continuăm misiunea noastră 𝐝𝐞 𝐠𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐢 𝐫𝐨𝐦â𝐧𝐞𝐬𝐜. Anul acesta, îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni, oferindu-le 𝐓𝐫𝐨𝐟𝐞𝐮𝐥 𝐀_𝐁𝐄𝐒𝐓 – 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐖𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐁𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬. Scopul acestui premiu este acela de a încuraja companiile să investească în cursuri de limbi străine pentru angajații lor, investiție care se traduce prin creșterea afacerii, dezvoltarea competențelor forței de muncă din România, internaționalizarea mediului de afaceri românesc, atragerea de investiții străine în România.”

declară Aura Icodin, Founder & CEO – Centrul de Limbi Străine A_BEST, organizatorul Conferinței

Din panelul moderat de Mădălina Samoilă, Jurnalist și Public Speaking & Media Trainer, vor face parte, în calitatea de 𝐬𝐩𝐞𝐚𝐤𝐞𝐫𝐢 (în ordine alfabetică):

 • Andreea Socol – Presales Director, Druid Chatbot Platform
 • Costin Tudor – CEO Undelucram.ro
 • Ileana Botez – Head of Listing & Coordinator of Fluent in Finance educational program, Bursa de Valori Bucuresti
 • Madalina Ciinaru – Head of Business Office, British Romanian Chamber of Commerce
 • Loreda Dragomir – Director Permanent Placement, Professional Recruitment Executive Search Division, Adecco
 • Laura Drăghici – Employee Experience Manager, Teleperformance.

Gazda evenimentului va fi Aura Icodin, Founder & CEO – Centrul de Limbi Străine A_BEST.

Invitații se vor bucura și de un recital de voce special, oferit de solista Meena Cristiana, în stilurile jazz și bossa nova.

Accesul la conferință se face exclusiv pe baza invitaţiei, în limita locurilor disponibile, şi nu presupune nicio taxă de participare.

Limba în care se va derula evenimentul: limba română.

Evenimentul este de tip hibrid, se va transmite și online.

 • Organizator: Centrul de Limbi Străine A_BEST

 • PARTENERI EVENIMENT(în ordine alfabetică):

  • DPH
  • Dynamic Business Connections
  • EBW
  • InspirAction
  • Nexus HRP
  • Open4Business
  • StarPerformining
  • TBS – Total Business Solutions
  • UndeLucram.ro
 • PARTENERI MEDIA (în ordine alfabetică):

  • Comunicatedepresa.ro
  • Revista Patronatului Român

Fiți alături de noi ca să aflați către cine va merge 𝐓𝐫𝐨𝐟𝐞𝐮𝐥 𝐀_𝐁𝐄𝐒𝐓 – 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐖𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐁𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 în 2022, la Conferința “Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, editia cu numărul VII, în format inedit!

𝐑𝐒𝐕𝐏: office@abest.ro

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din București, România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Echipa A_BEST organizează cursuri de limbi străine şi de limba română pentru expaţi, iar din portofoliul nostru de clienţi fac parte peste 250 de companii multinaționale, din domenii precum IT, telecomunicații, banking, asigurări, pharma, FMCG, transporturi şi logistică. De asemenea, portofoliul A_BEST este format din 10 limbi străine și deținem o acreditare naţională şi trei acreditări internaţionale. A_BEST este și prima companie locală care a obţinut certificarea Sistemului de Management al Calităţii conform standardului ISO 9001:2015, în urma auditului realizat de compania TÜV SÜD Management Service GmbH, organizaţie germană de certificare de terţă parte.

Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.