Din 12 noiembrie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de pregătire pentru testarea IELTS (International English Language Testing System), în sistem mini-grupă. La şedinţele de pregătire se pot înscrie atât elevii de liceu, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani, cât şi persoanele interesate de testarea recunoscută la nivel internaţional. Cursurile de pregătire au loc la sediul A_BEST, în zilele de luni şi miercuri, între orele 14.30 şi 16.30.

Testarea IELTS, recunoscută în 135 ţări din lume

Încă din anul 1989, testarea IELTS reprezintă un model de referinţă pentru examenele de  limba engleză care se organizează periodic. Potrivit site-ului oficial www.ielts.org, peste 7000 de organizaţii, agenţii guvernamentale sau companii multinaţionale din 135 de ţări din întreaga lume recunosc punctajele IELTS ca indicatori valizi şi siguri pentru capacitatea unei persoane de a comunica în limba engleză. De asemenea, numai în anul 2011, s-au organizat peste 1,7 milioane de testări, la nivel mondial.

Testarea IELTS măsoară capacitatea unei persoane de a comunica în limba engleză în viaţa de zi cu zi. Examenul evaluează cele patru abilităţi lingvistice – ascultare, citire, scriere şi vorbire, iar diploma pe care participanţii o obţin poate fi folosită atât pentru studii, cât şi pentru prestarea unei activităţi în ţările în care se comunică în limba engleză.

IELTS este disponibil în două formate: Academic şi General Training. Primul format este util pentru admiterea la cursuri universitare şi postuniversitare. În ceea ce priveşte formatul General Training, el este necesar pentru candidaţii care pleacă într-o ţară în care se vorbeşte limba engleză fie pentru a munci, fie pentru a urma programe de instruire.

Punctaj maxim la IELTS, cu echipa de traineri A_BEST

Persoanele interesate să obţină un punctaj cât mai mare la testarea IELTS se pot înscrie la cursurile de pregătire pe care echipa A_BEST le organizează. Trainerii A_BEST pun la dispoziţia cursanţilor modele de teste de pregătire pentru cele patru niveluri de evaluare în limba engleză. Materialele realizate de echipa A_BEST cuprind recomandări pentru fiecare probă a testului IELTS, cu exemple şi aplicaţii practice.

Trainerii A_BEST sunt bine pregătiţi, au studii de specialitate, dar şi experienţă în predarea limbilor străine pentru elevi şi adulţi. De asemenea, fiecare trainer A_BEST lucrează cu maximum şapte cursanţi înscrişi în fiecare grupă, pentru eficientizarea procesului de predare.

Reduceri pentru colegii care studiază împreună

Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă o reducere de 5% la cursul de pregătire pentru testarea IELTS, în sistem mini-grupă, pentru cursanţii care vor să studieze împreună cu un coleg sau cu un prieten.

Elevii de liceu, cu vârsta între 16 şi 18 ani, dar şi alte persoane interesate de testarea internaţională IELTS,  pot să se înscrie la cursurile de pregătire în sistem mini-grupă, ce se vor derula în perioada 12 noiembrie 2012 –  14 ianuarie 2012. Cursurile au loc de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi miercuri, între orele 14.30 – 16.30. Şedinţele totalizează un număr de 30 de ore, structurate în 15 sesiuni de curs.

De notat faptul că Centrul de Limbi Străine A_BEST  asigură pregătirea aferentă susținerii examenului, testarea propriu-zisă fiind organizată de instituțiile abilitate.

Mai multe informaţii despre cursurile de pregătire pentru testarea IELTS, în sistem mini-grupă, găsiţi aici.

Pentru înscrieri rapide ne puteţi suna la 0762.274.914 sau ne puteţi contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.