În perioada aprilie – iunie 2013, Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de limbi străine la sediul său din B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piaţa Romană, lângă ASE). Viitorii participanţi la şedinţele de pregătire vor beneficia de o serie de beneficii, printre care se numără organizarea avantajoasă a grupelor, dar şi gratuitatea primei şedinţe de curs.

Limbile străine preferate de europeni

Un sondaj realizat de Comisia Europeană (CE), în anul 2012, pe tema „Europenii şi limbile lor” arată că „aproape trei sferturi dintre europeni (72%) sunt de acord cu obiectivele Uniunii Europene, potrivit cărora orice persoană ar trebui să înveţe cel puţin 2 limbi străine.” Totodată, „77% dintre europeni cred că îmbunătăţirea abilităţilor de a comunica într-o limbă străină ar trebui să reprezinte o prioritate.” Potrivit, aceluiaşi studiu, „67% dintre europeni percep engleza ca fiind una dintre cele mai utile limbi străine.” Alte limbi străine considerate importante de europeni sunt germana, franceza şi spaniola.

Cursuri de grup sau individuale?

dreamstimeextrasmall_3822115A_BEST va desfăşura în intervalul aprilie – iunie 2013 o nouă serie de cursuri de limbi străine atât în sistem grupă (minimum 5 – maximum 7 cursanţi), cât şi în sistem individual/ pereche, pentru diferite niveluri (începător, începător plus, pre-intermediar şi intermediar). Limbile străine pentru care se organizează cursuri în sistem grupă sunt engleza (limbaj general sau de afaceri), germana şi portugheza. În ceea ce priveşte cursurile în sistem individual, acestea se desfăşoară pentru următoarele limbi străine: engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă/ greacă/ suedeză/ română pentru străini. Şedinţele de pregătire sunt adaptate pentru situaţii uzuale/ de afaceri/ cu accent pe un anumit limbaj (bancar/ financiar/ IT/ resurse umane etc), pentru cursanţii care doresc să studieze conform unui curriculum personalizat, într-un cadru restrâns, cu un trainer A_BEST.

Prin cursurile de limbi străine, echipa de traineri A_BEST îşi propune ca viitorii cursanţi să poată participa activ și eficient în cadrul activităților didactice concepute special pentru ei. Adulţii care se încriu la cursurile de limbi străine, desfăşurate la sediul A_BEST, au următoarele BENEFICII:

– gratuitatea primei şedinţe de curs;

– organizarea avantajoasă în grupe de minimum 5 – maximum 7 cursanţi;

suporturi de curs şi certificate de participare la curs gratuite;

– locul de desfăşurare ultracentral (B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2, la două minute de metrou Piaţa Romană);

– 10% reducere în cazul a cel puţin 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme/ în cazul a cel puţin 2 persoane fizice care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună;

– un ghid de conversaţie Român – Englez – German – Francez, în format electronic, ce poate fi folosit în orice călătorie.

Pentru înscrieri ne puteţi contacta la numărul de telefon 0762.274.914 sau la adresa de e-mail office@abest.ro.

Mai multe informaţii despre cursurile de limbi străine pe care A_BEST le desfăşoară în perioada aprilie – iunie 2013, găsiţi accesând secţiunea Calendar cursuri de pe site-ul A_BEST.

DESPRE NOI

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine pentru adulţi – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limbi străine pentru copii; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.