Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează, în parteneriat cu British Council, seminarul „Auditul lingvistic în procesul de recrutare”. Evenimentul, care se adresează practicienilor de resurse umane (specialişti, manageri şi directori de resurse umane) din companii, va avea loc pe data de 21 aprilie 2015, între orele 17.30 – 19.00, la sediul A_BEST din Bucureşti (B-dul Dacia nr. 39).

În prima parte a întâlnirii, Nicoleta Stroie – Head of Corporate Course Department, la Centrul de Limbi Străine A_BEST, va vorbi despre „Rolul auditului lingvistic în procesul de recrutare” şi va sublinia importanţa acestui proces, cu ajutorul căruia o companie poate evita barierele lingvistice şi culturale pe pieţe străine noi sau în expansiune.

Invitatie_21_apr_2015“Pe cât de importantă este prezentarea şi imaginea companiei, pe atât de importante sunt şi abilitățile lingvistice ale angajaţilor companiilor care realizează afaceri la nivel internaţional, prin urmare, specialiştii de resurse umane joacă un rol esential în selectarea şi formarea acestora,” spune Nicoleta Stroie.

În a doua sesiune a seminarului, Sam Stevenson  Assistant Teaching Centre Manager la British Council va susţine un discurs pe tema „The value of English for Business: language assessment and growth.” În contextul economic actual, tot mai competitiv, cunoaşterea limbii engleze a devenit indispensabilă pentru comunicarea în mediul de afaceri. Invitatul  va prezenta câteva studii privind impactul pe care cunoaşterea limbii engleze de către angajaţii companiilor  îl are asupra performanţei organizaţiilor la nivel internaţional, indiferent de sectorul de activitate al acestora.

Ultima parte a evenimentului „Auditul lingvistic în procesul de recrutare” va fi dedicată unei sesiuni de Networking.

Organizator: Centrul de Limbi Străine A_BEST

Parteneri: British Council, comunicatedepresa.ro, Femei în Afaceri, A_BEST Lounge, Business Woman, Open4Business, FABIZ

Despre A_BEST   

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei peste şase ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil. Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.