– O conferință cu tradiție pentru Echipa A_BEST

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, organizează pe 11 mai 2021, de la ora 18.00, conferința „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ed. a V-a, beneficiind de un panel de excepție.

Evenimentul va avea loc live, online, pe ZOOM, și se adresează profesioniştilor de resurse umane din companiile multinaționale, managerilor din companii, antreprenorilor.

“Acest eveniment va fi o dezbatere interactivă, despre avantajele multilingvismului atât la nivel de companie, pentru procesul de internaționalizare, cât și la nivel de individ, pentru dezvoltarea carierei în contextul actual al unei globalizări accelerate prin digitalizarea companiilor”

a declarat Aura Icodin, gazda evenimentului, Founder & CEO – Centrul de Limbi Străine A_BEST.

Din panelul moderat de Mădălina Samoilă, Jurnalist și Public Speaking & Media Trainer, vor face parte, în calitatea de speakeri: Paula Pîrvănescu – President Romanian Business Chamber, Bianca Tudor – Founder & CEO Elite Business Women, Alina Perrin – CEO Serman Insight, Roxana Crăciun – HR Manager Romania The Adecco Group și Mădălina Racovițan – Tax Partner, Head of People Services KPMG Romania.

„Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ed. a V-a, face parte dintr-o serie de evenimente organizate de A_BEST cu scopul de a promova importanța investiţiilor în programe de training şi cursuri de limbi străine, adaptate nevoilor concrete de învăţare ale cursanţilor din corporații, în conformitate cu specificul mediului de afaceri din România. De exemplu, A_BEST a organizat trei ediții ale evenimentului „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”, iar printre speakeri s-au numărat Magda Sandu, HR Manager PORSCHE Finance Group România (ediția I), Diana Burhală, Learning & Knowledge Leader IBM România (ediția a II-a), respectiv Bogdan Barbu, Head of Centralized Branch Operations RO – Unicredit Business Integrated Solutions Gmbh (ediția a III-a). Ediția a IV-a a fost prima online și a avut-o ca guest speaker pe Jose Kombo, Employer Branding Ambassador în cadrul TELEPERFORMANCE ROMANIA.

 • Organizator: Centrul de Limbi Străine A_BEST

 • Parteneri media:

  • Dynamic Business Connections
  • Elite Business Women
  • The Netherlands Romanian Chamber of Commerce (NRCC)
  • Comunicatedepresa.ro
  • TheBizz Magazine
 • Parteneri:

  • Romanian Business Chamber
  • Serman Insight
  • Suciu – The Employment Law Firm

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din București, România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Echipa A_BEST organizează cursuri de limbi străine şi de limba română pentru expaţi, iar din portofoliul nostru de clienţi fac parte peste 250 de companii multinaționale, din domenii precum IT, telecomunicații, banking, asigurări, pharma, FMCG, transporturi şi logistică. De asemenea, portofoliul A_BEST este format din 10 limbi străine și deținem o acreditare naţională şi trei acreditări internaţionale. A_BEST este și prima companie locală care a obţinut certificarea Sistemului de Management al Calităţii conform standardului ISO 9001:2015, în urma auditului realizat de compania TÜV SÜD Management Service GmbH, organizaţie germană de certificare de terţă parte.

Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.