Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează, în parteneriat cu Porsche Finance Group România – Member of Porsche Bank Group, seminarul „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană.” Evenimentul va avea loc pe 1 octombrie 2015, între orele 17.30 – 19.30, la Hotelul Cişmigiu din Bucureşti şi se adresează directorilor şi specialiştilor de resurse umane din companiile multinaţionale.

Invitatie_seminar_1_oct_2015Seminarul aduce în prim plan importanţa pe care o au investiţiile în programe de training de limba germană, în contextul în care în România există peste 10 000 de companii cu capital german, iar utilizarea limbii germane este esenţială pentru activitatea şi rezultatele unei organizaţii. De exemplu, la Centrul de Limbi Străine A_BEST, 19,82% din proiectele de training derulate pe parcursul anului 2014 au vizat cursuri de limba germană, iar în numai prima jumătate a acestui an, numărul solicitărilor a crescut considerabil, ajungând să aibă o pondere de 32,5% din totalul cursurilor corporate predate.

Invitatul special al seminaruluI “Ascensiunea în mediul de business prin limba germană este Magda Sandu, HR Manager, în cadrul Porsche Finance Group România – Member of Porsche Bank Group, care va susţine o prezentare pe tema „Limba germană şi management de succes.” Totodată, Aura Ipate, Director General, în cadrul Centrului de Limbi Străine A_BEST va vorbi despre „Criterii de selecţie a programelor de training de limba germană”.

„Companiile germane se numără printre principalii jucători de pe piaţa românească, prin urmare, derularea de programe de training de limba germană reprezintă o activitate cheie pentru departamentele de resurse umane, acest lucru fiind întărit şi de avantajele pe care cunoaşterea limbii germane le are pentru o organizaţie, printre acestea numărându-se atât realizarea de economii substanţiale de timp şi bani, cât şi consolidarea relaţiilor interumane, aspecte care ajută compania să devină un actor mai bun în afacerile internaţionale”, spune Aura Ipate, Director General, în cadrul Centrului de Limbi Străine A_BEST.

Participarea la seminarul „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană” este gratuită şi se face pe bază de invitaţie, în limita locurilor disponibile.

Organizator: Centrul de Limbi Străine A_BEST

Parteneri: Porsche Finance Group România, Debizz, Comunicatedepresa.ro, Business Woman, Fundaţia Inocenţi, Femei in Afaceri, A_BEST Business Lounge, FABIZ, OPEN4Business, Fundatia Caesar, ConfidentPR

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST:

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei aproximativ șapte  ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil. Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762274914.