În luna noiembrie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost acreditat de către Cambridge ESOL ca centru de pre-testare Cambridge. Astfel, persoanele care vor să susţină o simulare a examenului Cambridge, înainte de a participa la testul propriu-zis, sunt aşteptate de echipa A_BEST, la sediul său, din zona Piaţa Romană – ASE. Pre-testarea este necesară pentru a afla nivelul la care o persoană poate utiliza limba engleză.

Pre-testarea, cheia reuşitei la examenul Cambridge

Pre-testarea oferă cursanţilor şansa de a exersa susţinerea unei testări Cambridge de limba engleză cu ajutorul unor întrebări autentice, în condiţii de examen. De asemenea, pre-testarea este un element cheie în dezvoltarea procesului de organizare a examenelor Cambridge de limba engleză.

În calitate de centru acreditat pre-testare Cambridge, A_BEST pune la dispoziţia cursanţilor materiale de studiu oferite de Cambridge ESOL, pentru desfăşurarea simulărilor de examen în cele mai bune condiţii. Astfel, persoanele interesate, atât adulţi cât şi copii, se pot înscrie la sesiunile de pre-testare organizate la sediul A_BEST. Echipa A_BEST este formată din traineri cu înaltă pregătire academică şi experienţă în predarea limbii engleze.

Pre-testarea este esenţială pentru reuşita la examenul Cambridge. Testele sunt trimise spre a fi corectate în Anglia, la fel ca şi examinările propriu-zise. Totodată, lucrările de examen conţin marcajele originale ale examinatorilor Cambridge ESOL, iar candidaţii primesc informaţii cu privire la rezultatele pe care le-au obţinut la testul scris. Astfel, pre-testările îi ajută pe cursanţi să îşi dea seama care sunt ariile în care au nevoie de mai multă practică şi, totodată, să capete experienţă şi încredere în forţele proprii, pentru susţinerea examenelor propriu-zise.

Menţionăm că, potrivit cerinţelor Cambridge ESOL, nu se pot realiza pre-testări pentru probele de Speaking din cadrul examenelor Cambridge de limba engleză.

Pre-testări Cambridge, la sediul A_BEST

A_BEST, acreditat de către Cambridge ESOL ca centru de pre-testare Cambridge, poate desfăşura pre-testări pentru examinări prin care se pot obţine certificate, recunoscute internaţional, în diferite domenii de activitate: afaceri internaţionale, juridic, financiar sau academic. Totodată, pre-testările permit şi pregătirea pentru examene de limba engleză pentru diferite niveluri de utilizare a limbii (intermediar, avansat, profesionist), ce pot fi necesare, fie pentru studiu, fie pentru găsirea unui loc de muncă peste hotare.

Centrul de Limbi Străine A_BEST va desfăşura o prima sesiune de pre-testari la începutul lunii februarie 2013, la sediul său, din zona Piaţa Romană-ASE, pentru următoarele examinări: Cambridge English: Legal (ILEC), Cambridge English: Financial (ICFE), Cambridge English: Business Preliminary (BEC), Cambridge English: Business Vantage (BEC), Cambridge English: Business Higher (BEC), Cambridge English: Key (KET), Cambridge English: Key (KET) for Schools, Cambridge English: First (FCE), Cambridge English: First (FCE) for Schools, Cambridge English: Advanced (CAE), Cambridge English: Proficiency (CPE), IELTS Academic, IELTS General Training, IELTS Listening.

Persoanele interesate să se înscrie la şedinţele de pre-testare pentru examenele Cambridge ne pot suna la 0762.274.914 sau ne pot contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.