Cursuri de limbi străine la cerere

Cursuri de limbi străine la cerere

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri ONLINE la cerere de limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă/ română pentru străini, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă.

Aceste cursuri se adresează persoanelor adulte care au nevoie să înveţe limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă/ suedeză/ română pentru străini, pentru situaţii uzuale/ de afaceri/ cu accent pe un anumit limbaj (bancar/ financiar/ IT/ resurse umane etc) şi care doresc să studieze conform unui curriculum personalizat, într-un cadru restrâns, astfel încât să beneficieze de atenţie maximă din partea trainerului.

 • Perioada de desfăşurare: se stabileşte de comun acord cu viitorii cursanți, în funcţie de disponibilitatea trainerilor şi a sălilor de curs.
 • Loc desfăşurare:  ONLINE (pe platforma ZOOM).

 • Orar: Înainte sau după programul de lucru, între 08.30 am şi 8.30 pm, şedinţe de 2 ore didactice, o dată/ de două ori/ de trei ori pe săptămână, inclusiv în zilele de sâmbătă (la alegere).
 • Structură: 10 ședințe de curs minimum (un modul standard recomandat = 21 ședințe de curs); O şedinţă de curs are 100 minute (2 ore didactice).

Tarif standard:

în cazul cursurilor în sistem individual:

 • 140 lei/ 100 min (o ședință de curs) – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă, derulate în intervalul orar 8:30 AM – 20:30 PM, de luni până vineri sau sâmbăta, în intervalul orar 9:00 AM – 3 PM;

 • 180 lei/ 100 min (o ședință de curs) – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă, derulate în intervalul orar 8:30 AM – 20:30 PM, de luni până vineri sau sâmbăta, în intervalul orar 9:00 AM – 3 PM;

în cazul cursurilor cu 2 persoane(în sistem pereche):

 • 70 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă, derulate în intervalul orar 8:30 AM – 20:30 PM, de luni până vineri sau sâmbăta, în intervalul orar 9:00 AM – 3 PM;

 • 90 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă, derulate în intervalul orar 8:30 AM – 20:30 PM, de luni până vineri sau sâmbăta, în intervalul orar 9:00 AM – 3 PM;

în cazul cursurilor cu 3 persoane (în sistem mini-grupă):

 • 50 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă, derulate în intervalul orar orar 8:30 AM – 20:30 PM, de luni până vineri sau sâmbăta, în intervalul orar 9:00 AM – 3 PM;

 • 70 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă, derulate în intervalul orar 8:30 AM – 20:30 PM, de luni până vineri sau sâmbăta, în intervalul orar 9:00 AM – 3 PM.

*** Limba română pentru străini se predă prin engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă și se aplică tarifele de mai sus, de la limba ţintă.

Sistem de discount:

 • Se acordă 5% reducere în cazul a cel puţin 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme/ în cazul a cel puţin 2 persoane fizice care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.
 • Se acordă 5% reducere persoanelor care sunt foști cursanți A_BEST sau care vin la recomandarea actualilor/ foștilor cursanți A_BEST.

* Discount-urile de mai sus nu se cumulează între ele.

** Discount-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri pe care Centrul de Limbi Străine A_BEST le oferă partenerilor săi, persoane juridice/ fizice.

IMPORTANT! Suportul de curs nu presupune costuri suplimentare din partea dvs, fiind oferit în mod gratuit. Acesta se utilizeză în regim bibliotecă sau este alcătuit din fișe de lucru, realizate intern de traineri, în funcție de nivelul de limbă străină și de nevoile lingvistice de business ale cursanților și/ sau diverse selecții bibliografice.

Plata: Se face în baza unui contract întocmit pe persoană fizică/ juridică, în două/ trei tranşe egale, în funcție de numărul de ședințe pentru care se optează.

Înscrieri rapide: 0762.274.914 / office@abest.ro

***N.B.: Locuri limitate, în funcţie de disponibilitatea sălilor de curs şi a intervalelor orare din agenda trainerilor.

***Echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST își rezervă dreptul de actualiza tarifele afișate pe website ori de câte ori situația o va impune.