Cu o experienţă bogată pe piaţa de profil, Centrul de Limbi Străine A_BEST a primit de-a lungul timpului acreditări pentru organizarea unor testări cu recunoaştere internaţională.

ECL(European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages)
Centrul de Limbi Străine A_BEST este acreditat ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages), pentru organizarea examenelor ECL, oferindu-vă posibilitatea de a obţine un certificat de competenţă în limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ rusă/ română deosebit de valoros.
Testele ECL sunt realizate şi evaluate de o universitate de prestigiu din ţara de origine pentru fiecare limbă în parte. Cunoscut şi sub denumirea de „paşaport lingvistic”, certificatul ECL atestă într-un cadru internaţional rezultatele obţinute de o persoană care învaţă limbi străine şi care doreşte să ia parte la experienţe lingvistice şi interculturale diverse.

LCCI (London Chamber of Commerce and Industry)
Centrul de Limbi Străine A_BEST este acreditat Pearson LCCI Qualifications (London Chamber of Commerce and Industry) – , pentru organizarea examenelor Pearson LCCI – English for Business, oferindu-vă posibilitatea de a obţine un certificat de competenţă în limba engleză deosebit de valoros.
Certificatele Pearson LCCI Qualifications – English for Business sunt recunoscute internaţional şi sunt folosite ca instrumente de angajare de către companii din toată lumea.

ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări)
Centrul de Limbi Străine A_BEST este centru autorizat Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), ca furnizor de formare profesională pentru a organiza următoarele cursuri: Cursuri acreditate de engleză pentru persoane adulte (peste 18 ani), Cursuri formator, Cursuri arhivar şi Cursuri arhivist. Detalii aici: click către secţiunea Cursuri acreditate ANC. Certificatele eliberate sunt recunoscute la nivel naţional şi sunt avizate de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. *Certificatul de absolvire conţine şi o anexă în care sunt descrise competenţele dobândite.

Cambridge pre-testingCambridge pretesting
În octombrie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST a obţinut aprobarea pentru a desfăşura pre-testări Cambridge pentru IELTS, KET, FCE, CAE, BEC, YLE etc.