Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST a sărbătorit, împreună cu trainerii şi colaborătorii săi, cinci ani de activitate. Evenimentul aniversar a avut loc la Godot Café-Teatru din Bucureşti şi a reunit peste 20 de invitaţi care au ales să petreacă câteva ore în compania echipei nostre. Ca la fiecare întâlnire, buna dispoziţie şi entuziasmul au fost nelipsite, cu atât mai mult cu cât invitaţii au participat la un workshop de improvizaţie, susţinut de actriţa Doina Ionescu, bazat pe exerciţii de grup antrenante, curaj şi amuzament.

O retrospectivă a principalelor evenimente

Aniversarea A_BEST a debutat cu o retrospectivă a celor mai importante evenimente din 2013, în organizarea cărora echipa noastră s-a implicat, sau la care a participat în calitate de Aniversare 5 ani A_BESTpartener. Cu această ocazie, invitaţii au putut urmări o trecere în revistă a celor mai importante realizări ale centrului din acest an, printre acestea numărându-se demararea proiectului A_BEST KIDS, dar şi a primelor proiecte de cursuri corporate în țară.

Tot în anul 2013, echipa A_BEST a organizat o serie de workshop-uri și pre-testări IELTS pentru elevii de liceu, dar şi programe de instruire pentru trainerii săi. Nu în ultimul rând, anul acesta, A_BEST a participat la conferinţe şi evenimente de business importante, cum ar fi Conferinţa Internaţională Femei în Afaceri şi Gala Premiilor de Excelenţă HR Club, ediţia a V-a.

Pe lângă retrospectiva evenimentelor din 2013, echipa A_BEST a pregătit şi un alt Aniversare 5 ani A_BESTmoment, obişnuit de altfel la fiecare ediţie aniversară. Este vorba despre acordarea distincţiilor aniversare trainerilor şi colaboratorilor A_BEST. Cu acest prilej, au fost înmânate diplome celor care au contribuit prin activitatea lor la dezvoltarea proiectelor lingvistice pe care Centrul de Limbi Străine A_BEST le-a derulat până în prezent.

Workshop de improvizaţie

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale celei de-a cincea aniversări A_BEST a fost Aniversare 5 ani A_BESTworkshop-ul de improvizaţie susţinut de actriţa Doina Ionescu. Activităţile pe care actriţa le-a pregătit pentru invitaţii la eveniment au inclus exerciţii de grup antrenante, prin care aceştia au interacţionat atât pe scena de la Godot Café-Teatru, cât şi în afara ei, într-un cadru relaxat şi creativ. Toţi invitaţii la eveniment s-au implicat cu entuzisam în activităţile de grup, astfel încât bună-dispoziţia nu a întârziat să apară.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST      

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei cinci ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil, furnizând cu succes servicii lingvistice pentru un număr de peste 50 de clienți corporate (companii multinaționale, ambasade etc):  cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.