Cursuri limbi străine copii

Cursuri limbi străine copii

Cursuri vesele A_BEST Kids, pentru copii!

Orice părinte ştie cât este de important să dezvolte în mod constant potenţialul creativ al copilului său, mai ales în timpul etapelor esenţiale ale dezvoltării acestuia. Studiul limbilor străine este una din cele mai atractive şi în acelaşi timp utile metode prin care copiii îşi pot dezvolta abilităţile. Potrivit cercetărilor în domeniu, un copil care învaţă o limbă străină va avea abilităţi analitice şi sociale superioare. De asemenea, el îşi va dezvolta mult mai uşor capacitatea de a citi şi de a scrie şi va avea un vocabular mult mai bogat.

Centrul de Limbi Străine A_BEST, prin proiectul A_BEST Kids, organizează cursuri la cerere de limbi străine, pentru copiii cu vârsta de peste 8 ani.

Cursurile de limbi străine organizate de echipa A_BEST se bazează pe o metodă de învăţare  interactivă, dinamică, conectată la „realitatea” copiilor. Datorită metodei de predare interactive copiii învaţă să se exprime într-o limbă străină încă de la primele şedinţe de curs. De asemenea, ei asimilează mult mai uşor materia predată în timpul şedinţelor de curs, sub îndrumarea unei echipe de profesori dedicaţi meseriei, curioşi, cu dorinţa de a descoperi lucruri noi şi care pot relaţiona cu grupe de copii şi adolescenţi. Activităţile de la şedinţele de pregătire sunt adaptate, în funcţie de nevoile de învăţare ale copiilor, astfel încât procesul didactic să fie unul dinamic şi creativ.

Structură, organizare, tarife

 • Perioada de desfăşurare: se stabileşte de comun acord cu viitorii cursanți, în funcţie de disponibilitatea trainerilor şi a sălilor de curs.

 • Loc desfășurare: sediul A_BEST, situat pe Str. General Ernest-Broşteanu nr. 15, corp A, sector 1, Bucureşti (puncte de reper: Piaţa Romană, intersecţie cu Calea Dorobanţi, în spate la British Council şi Tucano Coffee, la 5 minute de Metrou Piaţa Romană)/ ONLINE (prin intermediul platformei ZOOM).

 • Orar: Luni – vineri, în intervalul 08.30 – 18.30, şedinţe de 2 ore didactice, o dată/ de două ori pe săptămână, sau în zilele de sâmbătă (la alegere), în intervalul  9.00 – 12.00, în funcție de disponibilitatea sălilor de curs și de agenda trainerilor A_BEST.

 • Structură: 10 ședințe de curs minimum (un modul standard recomandat = 21 ședințe de curs); O ședință de curs = 100 min (2 ore didactice).

 • Tarif standard:

  • în cazul cursurilor în sistem individual: 140 lei/ ședință de curs (100 min) pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă; sau 180 lei/ 100 min (o ședință de curs) – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă;
  • în cazul cursurilor cu 2 participanţi (în sistem pereche): 70 lei/ ședință de curs (100 min)/ participant pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă; sau 90 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă;
  • în cazul cursurilor cu 3 participanţi (în sistem mini-grupă): 50 lei/ ședință de curs (100 min)/ participant pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă; sau 70 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă;

  Durata unei şedinţe de curs este de 100 minute (2 ore didactice).

 • Plata: Se face în baza unui contract întocmit pe numele unuia dintre părinți, indiferent de cursul solicitat, în două/ trei tranşe egale, în funcție de numărul de ședințe pentru care se optează.

  Suportul de curs este gratuit, fiind oferit în format original sau format din fişe de lucru atent selecționate de traineri, în funcție de obiectivele cursului.

 • Sistem discount: Se acordă 5% discount pentru cursanţii care fac parte din aceeaşi familie sau care se cunosc şi vor să studieze împreună. Discountul este valabil şi pentru persoanele recomandate de actuali cursanţi, care vor să se înscrie la un curs.

  * Discount-urile de mai sus nu se cumulează între ele sau cu alte promoţii.

  ** Discount-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri pe care Centrul de Limbi Străine A_BEST le oferă partenerilor săi, persoane juridice/ fizice.

  *** Discountul este valabil şi pentru persoanele recomandate de actualii cursanţi, care vor să se înscrie la un curs.

Mai multe detalii despre organizarea cursurilor pot fi obţinute la adresa de e-mail office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762.274.914.