Cursuri de limba suedeză

Cursuri de limba suedeză

La cursurile A_BEST, vei putea să te exprimi mai ușor în limba suedeză, iar temele abordate îți vor fi utile când călătorești, în situații de viață obișnuite și în mediul profesional.

Cursuri online, la cerere, de limba suedeză, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă, cu orar personalizat:

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează, totodată, cursuri de limba suedeză, la cerere, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă (3-4 persoane). la sediul din zona Piața Romană – Dorobanți/ ONLINE (prin intermediul platformei ZOOM). Aceste cursuri se adresează persoanelor adulte care au nevoie să înveţe limba suedeză şi care doresc să studieze conform unui curriculum personalizat, într-un cadru restrâns, astfel încât să beneficieze de atenţie maximă din partea trainerului.

Lecțiile au un format interactiv, iar materialele de studiu sunt de actualitate, astfel încât cursul să fie eficient și tu să poți asimila cât mai bine limba suedeză. Trainerii noștri pregătesc zilnic, cu atenție și dedicare, toate secvențele din lecțiile interactive pe care urmează să le susțină, astfel încât să se asigure că timpul alocat de cursanți orelor de limbă străină va fi valorificat la maximum.

Pentru mai multe detalii despre cursuri și tarife, click aici.

 

ÎNSCRIE-TE!
  • Se acordă 5% reducere în cazul a cel puţin 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme/ în cazul a cel puţin 2 persoane fizice care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.