Cursuri limbi străine pentru elevi de liceu

Cursuri limbi străine pentru elevi de liceu

Cursuri eficiente A_BEST Teens pentru elevi de liceu

Studiul limbilor străine este una din cele mai atractive şi în acelaşi timp utile metode prin care adolescenții îşi pot dezvolta abilităţile. Potrivit cercetărilor în domeniu, un adolescent care învaţă o limbă străină va avea abilităţi analitice şi sociale superioare. De asemenea, el îşi va dezvolta mult mai uşor capacitatea de a citi şi de a scrie şi va avea un vocabular mult mai bogat.

Cursurile de limbi străine organizate de echipa A_BEST se bazează pe o metodă de învăţare interactivă, dinamică, conectată la „realitatea” adolescenţillor. Datorită metodei de predare interactive adolescenţii învaţă să se exprime într-o limbă străină încă de la primele şedinţe de curs. De asemenea, ei asimilează mult mai uşor materia predată în timpul şedinţelor de curs, sub îndrumarea unei echipe de profesori dedicaţi meseriei, curioşi, cu dorinţa de a descoperi lucruri noi şi care pot relaţiona cu grupe de copii şi adolescenţi. Activităţile de la şedinţele de pregătire sunt adaptate, în funcţie de nevoile de învăţare ale adolescenţilor, astfel încât procesul didactic să fie unul dinamic şi creativ.

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează totodată cursuri pentru adolescenți, LIVE, ONLINE, la cerere, de limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă/ chineză/ română pentru străini, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă.

Structură, organizare, tarife

 • Perioada de desfăşurare: se stabileşte de comun acord cu viitorii cursanți, în funcţie de disponibilitatea trainerilor şi a sălilor virtuale de curs.

 • Loc desfășurare: LIVE, ONLINE, pe platforma ZOOM (implică prezența unui trainer dedicat, care vă va ghida copilul și va crea o experiență de învățare autentică pentru acesta).
 • Orar: se stabilește de comun acord, în intervalul orar 8:00 AM – 20:30 PM, de luni până vineri sau sâmbăta, în intervalul orar 9:00 AM – 3 PM, şedinţe de 2 ore didactice (adică 100 minute în total), o dată/ de două ori/ de trei ori pe săptămână, inclusiv în zilele de sâmbătă.
 • Structură: 10 ședințe de curs minimum (un modul standard recomandat = 21 ședințe de curs); o ședință de curs = 100 minute (2 ore didactice).

 • Tarif standard:

  – în cazul cursurilor în sistem individual:

  • 210 lei/ ședință de curs (100 min) pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă;
  • 230 lei/ 100 min (o ședință de curs) pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă/chineză;

  .

  – în cazul cursurilor cu 2 cursanți (în sistem pereche):

  • 140 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă;
  • 160 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă/ chineză.

  .

  – în cazul cursurilor cu 3 cursanți (în sistem mini-grupă):

  • 120 lei/ ședință de curs (100 min)/ participant pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă;
  • 140 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă/chineză.

  .

  Durata unei şedinţe de curs este de 100 minute (2 ore didactice).

 • IMPORTANT!
  Sistem discount:

  1. Plata se poate efectua ÎN DOUĂ RATE egale (prima rată se achită înainte de începerea cursului, iar a doua – pe parcursul derulării cursului, conform contractului).
  2. În cazul în care se optează pentru plata integrală, înainte de începerea cursului, se aplică un DISCOUNT de 10%.
  3. Se acordă 5% DISCOUNT în cazul a cel puţin 2 cursanți din cadrul aceleiaşi familii/ în cazul a cel puţin 2 cursanți care se cunosc şi se decid să studieze împreună.

  * Discount-urile de la punctele 2 și 3 se pot cumula între ele.
  ** Niciunul dintre disocunt-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri pe care Centrul de Limbi Străine A_BEST le oferă partenerilor săi, persoane juridice/ fizice.

  Suportul de curs nu presupune costuri suplimentare din partea dvs, fiind oferit în mod gratuit, în format digital/ fizic, în regim bibliotecă (la latitudinea trainerului alocat/ a coordonatorului de curs).  Acesta este alcătuit din fișe de lucru, realizate intern de traineri, în funcție de nivelul de limbă străină și de nevoile lingvistice ale copiilor și/ sau diverse selecții bibliografice.

 • Plata: Se face în baza unui contract întocmit pe numele unuia dintre părinți, integral/ în două/ trei tranşe egale, de la caz la caz.
Înscrieri rapide: 0762.274.914 / office@abest.ro

***N.B.: Locuri limitate, în funcţie de disponibilitatea sălilor de curs virtuale A_BEST şi a intervalelor orare din agenda trainerilor.

***Echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST își rezervă dreptul de actualiza tarifele și condițiile de furnizare a serviciilor sale afișate pe website ori de câte ori situația o va impune.

ÎNSCRIE-TE!