Când vine vorba de traduceri de calitate, profesionalismul traducătorului, dar şi experienţa sa sunt indispensabile pentru realizarea unor texte cu un grad de acurateţe cât mai ridicat. Totodată, specializarea într-un anumit domeniu a unui traducător este şi ea esenţială pentru reuşita unei lucrări.  

La Centrul de Limbi Străine A_BEST veţi găsi traducători care oferă servicii profesionale şi care pot asigura suport lingvistic de încredere pentru orice companie multinaţională. Echipa de traducători A_BEST pune pe primul loc clienţii şi cerinţele acestora. De aceea, se angajează să respecte cu stricteţe atât termenul de executare, cât şi pe cel de predare a unei lucrări.

Traduceri de orice tip, în orice format

Centrul de Limbi Străine A_BEST efectuează traduceri pentru orice tip de document, în orice format. Există însă o serie de limbi străine, care sunt incluse în portofoliul nostru şi în/din care se pot efectua diferite traduceri. Este vorba de limbile engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză, rusă şi bulgară. De asemenea, materialele traduse pot proveni din domenii dintre cele mai variate, precum economic, tehnic, juridic, medical, farmaceutic, financiar, IT, construcţii, asigurări sau marketing. Mai mult decât atât, Centrul de Limbi Străine A_BEST realizează traduceri simple (care nu necesită ştampila traducătorului, mai exact documente personale, cărţi, reviste, traduceri de site-uri, corespondenţă etc), traduceri autorizate (pentru care este nevoie de ştampila traducătorului) şi  traduceri legalizate (la un notar public).

Traduceri simple, exclusiv online

Una dintre caracteristicile Centrului de Limbi Străine A_BEST este flexibilitatea. De aceea, echipa de traducători-colaboratori încearcă să ofere clienţilor cât mai multe variante de livrare a unei traduceri. Spre exemplu, traducerile simple se pot transmite exclusiv online. Astfel, documentul necesar de tradus este primit pe e-mail, iar traducerea acestuia este trimisă către client în acelaşi mod.

Echipă responsabilă, traduceri profesionale

Fiecare activitate desfăşurată de o companie are propria terminologie lingvistică. De asemenea, preferinţele unei companii în materie de traduceri sunt diverse. De aceea, responsabilitatea şi capacitatea de adaptare la cerinţele unui client sunt importante pentru un traducător profesionist.

La Centrul de Limbi Străine A_BEST veţi face cunoştinţă cu traducători care pot găsi soluţii pentru cele mai dificile situaţii lingvistice. Aceştia au experienţă în domeniu şi pot transpune cât mai fidel în limba ţintă textul tradus. Totodată, ei ţin cont în efectuarea traducerilor de contextul cultural diferit. Mai mult decât atât, echipa A_BEST garantează confidenţialitatea informaţiilor din materialele furnizate fiecărui client.

În ceea ce priveşte tarifele pentru traducerile efectuate pentru un client, acestea variază în funcţie de lungimea textului de tradus, gradul de dificultate şi de specializarea limbajului, precum şi de perioada de execuţie a traducerii.

Pentru a afla mai multe informaţii despre traducerile pe care le oferă Centrul de Limbi Străine A_BEST, ne puteţi suna la 0762.274.914 sau ne puteţi contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.