Vrei să oferi un cadou celor dragi? Ai un prieten, o rudă, un coleg sau o cunoştinţă care şi-ar dori să înveţe o limbă străină? Surprinde-i cu un voucher cadou oferit de Centrul de Limbi Străine A_BEST.

VoVoucher_cadou_A_BESTucherul  A_BEST îţi oferă posibilitatea de a participa la cursurile deschise de limbi străine (engleză/ germană), în sistem grupă, cu orar prestabilit, pe care le organizăm la sediul nostru, situat pe Str. General Ernest-Broşteanu nr. 15, corp A, sector 1, Bucureşti (puncte de reper: Piaţa Romană, intersecţie cu Calea Dorobanţi, în spate la British Council şi Tucano Coffee, la 5 minute de Metrou Piaţa Romană).

Voucherul poate fi achiziţionat de la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST.

TERMENI ŞI CONDIŢII   

  1. Voucherele oferite de Centrul de Limbi Străine A_BEST sunt în valoare de 200300, respectiv 400 lei și pot fi folosite pentru achiziţionarea unui curs de limbi străine (engleză/ germană), în sistem grupă, cu orar prestabilit, organizat la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST din București, sectorul 1, Str. General Ernest Broșteanu, 15A, în sesiunea ianuarie – martie 2018. Calendarul cursurilor și prețurile acestora pot fi accesate aici: http://abest.ro/ro/calendar-cursuri-a_best/
  2. Dacă valoarea cursului dorit este mai mare decât valoarea voucherului cadou, atunci diferenţa va fi achitată separat.
  3. Voucherul cadou nu poate fi preschimbat în bani sau alte servicii şi nici nu poate fi folosit pentru a plăti pentru servicii a căror valoare este mai mică decât valoarea voucherului cadou.
  4. Voucherele cadou sunt valabile până la data de 31 martie 2018.
  5. Numărul de vouchere este limitat.
  6. Întrebările referitoare la valabilitatea sau valoarea voucherului pot fi adresate oricând personalului Centrului de Limbi Străine A_BEST.
  7. Centrul de Limbi Străine A_BEST nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderea, furtul sau deteriorarea voucherului cadou.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762 274 914.