Succes

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri deschise de limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă/ suedeză/ română pentru străini, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă.
Aceste cursuri se adresează persoanelor adulte care au nevoie să înveţe limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă/ suedeză/ română pentru străini, pentru situaţii uzuale/ de afaceri/ cu accent pe un anumit limbaj (bancar/ financiar/ IT/ resurse umane etc) şi care doresc să studieze conform unui curriculum personalizat, într-un cadru restrâns, astfel încât să beneficieze de atenţie maximă din partea trainerului.
Perioada de desfăşurare: se stabileşte de comun acord cu viitorii cursanți, în funcţie de disponibilitatea trainerilor şi a sălilor de curs.
Loc desfășurare: sediul A_BEST, situat pe Str. General Ernest-Broşteanu nr. 15, corp A, sector 1, Bucureşti (puncte de reper: Piaţa Romană, intersecţie cu Calea Dorobanţi, în spate la British Council şi Tucano Coffee, la 5 minute de Metrou Piaţa Romană).
Orar: Înainte sau după programul de lucru, între 08.30 am şi 6.30 pm (ora maximă la care poate începe un curs), şedinţe de 2 ore didactice, o dată/ de două ori/ de trei ori pe săptămână, inclusiv în zilele de sâmbătă (la alegere).
Structură: 20 ore didactice minimum (un modul standard recomandat = 42 ore didactice); o oră didactică = 50 min.
Tarif standard:

  • în cazul cursurilor în sistem individual: 63 RON/50 min – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă / română pentru străini; 80 RON/ 50 min – pentru cursurile de limba japoneză;
  •  în cazul cursurilor cu 2 persoane (în sistem pereche): 35 RON / 50 min/ participant – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă / română pentru străini; 50 RON/ 50 min/ participant – pentru cursurile de limba japoneză;
  •  în cazul cursurilor cu 3 persoane (în sistem mini-grupă): 30 RON/ 50 min/ participant – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă / română pentru străini; 40 RON/ 50 min/ participant – pentru cursurile de limba japoneză.
  • în cazul cursurilor cu 4 persoane: 25 RON / 50 min/ participant – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă / română pentru străini.

*** Limba română pentru străini se predă prin engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă.

Sistem de discount:

  • Se acordă 10% reducere în cazul a cel puţin 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme/ în cazul a cel puţin 2 persoane fizice care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.
  • Se acordă 10% reducere pentru cursurile care se derulează Luni – Vineri, între 10 am și 4 pm (ora începerii cursului).

* Discount-urile de mai sus nu se cumulează.
** Discount-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri pe care Centrul de Limbi Străine A_BEST le oferă partenerilor săi, persoane juridice/ fizice.

IMPORTANT! Suportul de curs nu presupune costuri suplimentare din partea dvs., fiind oferit în mod gratuit, în regim bibliotecă.

Plata: Se face în baza unui contract întocmit pe persoană fizică/ juridică, în două tranşe egale.

Înscrieri rapide: 0762.274.914/ office@abest.ro
***N.B.: Locuri limitate, în funcţie de disponibilitatea sălilor de curs şi a intervalelor orare din agenda trainerilor.