Centrul de limbi străine A_BEST
0+
ani de experiență pe piața de profil
0
limbi străine în portofoliul nostru
0
acreditări: 1 acreditare naţională, 3 internaţionale
0+
cursanți corporate în ultimii 5 ani
0+
traineri de limbi străine
0+
de ore de curs predate in ultimii 5 ani

Echipa A_BEST

Fă cunoștință cu Echipa noastră de management!

Aura Icodin
Fondator & CEO

Cecilia Stănia
Operations Manager

Raluca Iacomir
Office Manager

Alexandru Macovescu
People & Development Manager

Galerie foto

Răsfoieşte galeria foto

Abonează-te la newsletter

pentru a fi la curent cu noutățile lingvistice marca A_BEST!

Testimoniale

Compania Groupama a început colaborarea cu Centrul de Limbi Străine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) în anul 2012 pentru organizarea de cursuri de limba română pentru străini şi cursuri de limbi străine (engleză, franceză) pentru angajaţii companiei. Parteneriatul cu echipa A_BEST continuă şi la acest moment, motiv pentru care dorim să recomandăm acest centru de limbi străine tuturor companiilor şi instituţiilor care vor să achiziţioneze servicii de training de calitate.

Ariana Laza, Learning and Development Manager, GROUPAMA Romania, ianuarie 2018

Încă din anul 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST este furnizorul nostru pentru cursuri de limba franceză, engleză şi cursuri de limba română pentru străini organizate cu scopul dezvoltării competenţelor lingvistice ale angajaţilor. /../Apreciem în mod deosebit flexibilitatea şi pregătirea excelentă a trainerilor care susţin cursurile de limbi străine la sediul companiei noastre şi subliniem că aceştia oferă cursanţilor suportul şi materialele de studiu necesare, astfel încât ei să acumuleze şi să îşi consolideze cunoştinţele de limba franceză/ engleză/ limba română pentru străini, ţintind toate cele patru competenţe lingvistice: ascultare, vorbire, citire şi scriere. Un alt plus pentru echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST îl reprezintă deschiderea faţă de tehnologie şi de metodele de predare moderne. De asemenea, menţionăm şi sistemul de raportare online, cu ajutorul căruia suntem informaţi constant cu privire la progresul şi rezultatele pe care le înregistrează cursanţilor.

Ioana Olteanu, Responsabil Formare, AUCHAN Romania, ianuarie 2018

Prin intermediul acestui testimonial, Danone recomandă Centrul de Limbi Străine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) companiilor care sunt în căutare de furnizori de durată şi cu rezultate vizibile în ceea ce priveşte organizarea de programe de training (cursuri de limbi străine şi audit lingvistic) pentru angajaţi. În prezent Centrul de Limbi Străine A_BEST este furnizorul nostru pentru cursuri de limba engleză și limba română pentru străini organizate cu scopul dezvoltării competenţelor lingvistice ale angajaţilor din compania Danone. /../Menţionăm flexibilitatea şi pregătirea excelentă a trainerilor care susţin cursurile şi subliniem că aceştia oferă cursanţilor suportul şi materialele de studiu necesare, astfel încât ei să acumuleze şi să îşi consolideze cunoştinţele de limba engleză și limba română, ţintind toate cele patru competenţe lingvistice: ascultare, vorbire, citire şi scriere. Un alt plus pentru echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST îl reprezintă deschiderea faţă de tehnologie şi de metodele de predare moderne.

Andreea Arambașa, Learning and Development Manager, DANONE, aprilie 2019

Compania SC Orange România SA apreciază echipa de traineri A_BEST, care dă dovadă de flexibilitate şi de o pregătire excelentă în domeniul predării limbilor străine. De asemenea, punctăm faptul că trainerii A_BEST adaptează materialele de lucru astfel încât ele să se plieze pe nevoile şi aşteptările angajaţilor companiei Orange România SA./../ Sperăm ca parteneriatul de peste 6 ani dintre compania Orange România SA şi Centrul de Limbi Străine A_BEST, precum şi menţiunile pe care le-am făcut în ceea ce priveşte organizarea cursurilor de limbi străine, să constituie o recomandare de succes pentru viitoarele instituţii sau companii care vor dori să achiziţioneze cursuri de limbi străine care să aibă rezultate vizibile pentru angajaţii lor.

Raluca Marinescu, Learning Support Specialist, ORANGE Romania, ianuarie 2019

Încă de la începutul colaborării cu A_BEST, am fost întâmpinați de o echipă profesionistă care a creat cursuri pliate pe nevoile specifice ale participanților, care au putut să își dezvolte abilitățile lingvistice într-un mod interactiv și plăcut. De asemenea, am fost foarte mulţumiţi de modalitatea de organizare a procesului de audit lingvistic. Acest proces este optimizat pentru a asigura rezultate precise și în timp cât mai scurt prin intermediul unei platforme online, ușor de utilizat. Totodată, am colaborat îndeaproape cu departamentul de Cursuri Corporate care, prin intermediul unui sistem de raportare online, a asigurat cu transparență și promptitudine o imagine clară a progresului și rezultatele înregistrate de cursanţii companiei noastre.

Ruxandra Lupșa, Eastern Europe HR Director, NXP Semiconductors Romania, noiembrie 2022
Prin intermediul acestui testimonial, CCIFER (Chambre Française de Commerce, d’Industrie et d’Agriculture en Roumanie) recomandă Centrul de Limbi Străine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL) companiilor care sunt în căutare de furnizori de durată şi cu rezultate vizibile în ceea ce priveşte organizarea de programe de training (cursuri corporate de limbi străine) şi audit lingvistic pentru angajaţi. / …/ Menţionăm flexibilitatea şi pregătirea excelentă a trainerilor A_BEST care susţin cursurile şi subliniem că aceştia oferă cursanţilor suportul şi materialele de studiu necesare, astfel încât ei să acumuleze şi să îşi consolideze cunoştinţele de limbi, ţintind toate competenţele lingvistice: ascultare, vorbire, citire şi scriere. Un alt plus pentru echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST îl reprezintă deschiderea faţă de tehnologie şi de metodele de predare moderne.
Adriana Record, Director Executiv, CCIFER (Chambre Française de Commerce, d'Industrie et d'Agriculture en Roumanie), noiembrie 2022
Descoperă aici canalul nostru You Tube – o zonă dedicată materialelor video realizate de Echipa A_BEST!